logo PRIDE K VAM!

najem1

 

Smo mobilni! Če želite, lahko pridemo k vam kamorkoli po Sloveniji in vse dni v letu. Naj bo to šolski dogodek, sejem, dnevi odprtih vrat, festival, rojstni dan – kakršno koli praznovanje, pride  logo k vam do vaših vrat.

 

 

 

najem2

 

Poligon  logo se postavi na odprtem prostoru, ki meri najmanj 300 m².

 

 

 

 

najem3

 

Otroci starejši od 7 let se lahko popeljejo sami. Mlajši od 7 let pa se lahko v avtomobilčkih peljejo kot sopotniki in tudi na ta način spoznavajo dogajanje v prometu.

Vsi otroci obožujejo vožnjo z malimi avtomobilčki  logo, saj zanje to ne pomeni le zabave, temveč tudi izziv, da bodo vožnjo opravili brez napak.

 

IZVEDBA PROGRAMA  logo V OSNOVNIH ŠOLAH

najem4

Program  logo, ki ga izvajamo na osnovnih šolah, je sestavljen iz teoretičnega in praktičnega dela. V teoretičnem delu, ki traja približno eno uro, se otroci seznanijo s prometnimi znaki in predpisi, vse to pa utrdijo v praktičnem delu, ki je otrokom najljubši. Praktični del se odvija na poligonu, kjer je postavljenih več križišč in prometnih znakov ter po katerem se otroci popeljejo z mini avtomobilčki na bencinski motor. Promet na poligonu nadzoruje več za to usposobljenih strokovnjakov, ki otroke opozarjajo na napake in jim razložijo kako ravnati v določenih situacijah.

 

 

Po opravljeni vožnji otroci prejmejo  logonajem5  vozniška dovoljenja.